Parc Natural de l’Alt Pirineu

Enrera

Altes muntanyes, refugi d’espècies amenaçades, i uns paisatges modelats per segles d’activitat humana constitueixen el parc natural més gran de Catalunya, a cavall de les comarques del Pallars Sobirà i de l’Alt Urgell.
El Parc Natural de l’Alt Pirineu es troba situat a les comarques del Pallars Sobirà i el nord de l’Alt Urgell i compren bona part del Pirineu axial català. Amb 69.850 ha, esdevé el parc natural més extens de Catalunya i en les seves serralades s’hi localitzen les alçades màximes del territori català.

La doble condició d’espai d’alt valor natural i alhora escenari d’uns aprofitaments que tradicionalment han contribuït a modelar el paisatge i a crear i conservar aquests valors ha fet que es consideri que la figura de parc natural és la que millor pot garantir la protecció dels valors naturals i culturals inclosos en el seu àmbit i l’establiment d’un règim d’ordenació i de gestió adreçat al desenvolupament sostenible d’aquest territori.

http://femparc.cat/

Avinguda Del Port de la Bonaigua, 9 · 25587 València d'Àneu, Lleida | Truca'ns 656 825 500

Apartaments La Bonaigua

Apartaments La Bonaigua és un negoci familiar situat a València d’Àneu, al mig del Pirineu i al cor de les Valls d’Àneu

Tres tipus d'apartaments

Disposem de tres tipus d'apartaments amb diferents característiques que s'adapten a qualsevol tipus d'inquilí, sempre amb el màxim comfort

Encant tot l'any

L'entorn magnífic ens permet desestacionalitzar el nostre model de negoci, ja que la neu no és l'únic atractiu de la nostra vall